06 september 2006

EM-kval.

Näe. Fy fan vad trist.

• Precis som alla försöker säga på teve: Varför spelar inte Kalle Svensson från start? Teddy Lucic är inte sugen längre och tänker inte spela nästa år. Varför inte skola in Svensson i en sådan här match?

• Varför gör man inte mål? Allbäck satte första bollen skitsnyggt i nättaket, men vad hände sedan? Chanser hit och dit, men det är mest stampa på bollen och försöka göra det snyggare än det är möjligt, så missar man.

• Det är inte så jäkla svårt att anpassa sig efter underlaget? Har det aldrig varit för min del i alla fall. Vi spelade mest på grus, men helt plötsligt fick vi spela på gräs när vi kom ut på vischan. Aldrig att det varit problem...jo en gång, i Kode. Vi blev lurade att vi skulle spela på grus, men de ändrade sig när det kom ett skyfall innan matchen skulle börja. Då skulle vi helt plötsligt spela på gräset. Ja, där stod vi med grusskor. Den matchen var inte kul. Men det är också enda gången jag upplevt problem med passningsspelet för att det har varit blött. Landslagsspelarna spelar nästan varje dag och alltid på gräs, dom borde vara mer kompetent än jag?

Nu började andra halvlek.
Hoppas på mål.

Inga kommentarer: