01 december 2006

Café och idoler.

Ett nyförvärv är klart till GAIS.
Precis som det länge har spekulerats i skrev igår Henrik Dahl kontrakt med GAIS. Det skriver Lyn FCs officiella hemsida. Han har varit skadedrabbad under sina två år i den norska klubben och bara spelat 22 matcher. Innan dess fanns han i Silkeborg dit han flyttade från BK Häcken.

Namnet är kanske inte bekant för många men jag hoppas att han kan få bli skadefri och klara en plats i GAIS. Detta år hade vi ju Sandklef som varit skadedrabbad och tyvärr blev han ännu en gång skadad, men han har varit bra när han fått spelat.

Riktigt mysigt att gå på café. Efter lite omvägar och ett par regndroppar hamnade vi på Brogyllen mittemot stadsmuseet.

Tittar på idol och efter första låtarna så måste Erik leda med ett par mikrofonstativslängder. Maken till dålig inledning på Fix You var urusel tyvärr, eftersom han försöker härma Coldplays sång alldeles för mycket.
Jag gillar inte riktigt att juryn är helt omvänd nu jämfört med tidigare. Förr kunde man kasta hur mycket ris som helst, nu kan man inte annat än ösa rosor över finaldeltagarna. Svagt.

Vidare pratar jag med Nina samtidigt. Nu ska jag logga in på msn och så kanske man kan följa idol med Sigrid där dessutom.

Inga kommentarer: