09 december 2006

Ilska.

Okej. Jag ser fram emot den nya arenan, eftersom det redan är bestämt att Gamla Ullevi ska rivas. Men för i helvete, agera professionellt då. 180 miljoner? Det är ju verkligen ingenting. Precis som blåvittsupportrar har antytt; det är åt skogen för lite med 180 miljoner. Djurgården bygger nytt för en halv miljard. Malmö planerar också att bygga nytt och det för 400 miljoner.
Så kommer vi i Göteborg och sätter upp några bänkar som skall bli en arena för inte mindre än fyra lag. GAIS, IFK Göteborg, Örgryte och dessutom damlandslaget.

Vad tänker de med när de säger att de inte skall ha en finansiör som får namnet mot en viss summa pengar. Traditioner? Kommer den nya arenan heta Nya Gamla Ullevi skäms jag enormt som språkfantast och dessutom får man inte in ett jota av budget genom det. Volvogaraget låter till och med bättre. SKF Arena kanske? Kanske är Ingvar Kamprad smyggaisare och vill skjuta till någon av sina miljarder.
Åh, jag blir så förbannad när papprena kommer upp på bordet och alla blinda lovord som basunerats ut bara faller ett efter ett.
Nej, skärp er!

Ge oss en arena värdig detta millenium.

(reaktion på artikeln på aftonbladet.se)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fyfan! :O