24 februari 2007

Melloanalys.

Magnus Uggla hade man hört förut. Det går hem hos svenskar. Inte i Europa - I guess.

Emilé Azar hade alldeles för mycket läppglans och en för svag låt på 2000-talet - med andra ord om Uno Svenningsson hade gjort låten 1996 hade det blivit en hit.
Och hum.. En gravid kör-/danstjej? Nåväl. Caroline af Ugglas är också gravid.

Sanna Nielsen har nog fått en starkare låt än någonsin. Den kan gå vidare.

Caroline af Ugglas röst blir endast slagen av Addis Black Widdow när det gäller att ha dålig röst. Gillar trumpeterna och 60-talet á la Austin Powers. Tur att hon inte glömt ett visst plagg i logen.
Hon är i alla fall Sveriges drottning av flum.

After Dark gör den mest kontroversiella låten i år? Sveriges snyggaste manskvinna. "(Åh) När ni..." räcker väl för att förstå? Humor. Om någon inte förstår...? Tänk lite längre.
Vill att den här vinner endast för att jag vill se Europas reaktion. Syndstaten Sverige.

Sarah Dawn Finer börjar med en, oj så välkänd rad. I Storbritannien hade låten haft en finalplats paxad. Powerballaderna kan inte vara mer älskade än vad de är i ökungadömet.

Verona. Stänger man av ljudet ser hon nästan ut att vara urklippt från en Austin Powersigen (igen). Ett försök till lockelser med italienska fraser. Hon var söt i sin dress. Känns inte som att den skulle vinna i Sverige, men i Europa. Ja, varför inte? Skulle verkligen inte bli förvånad om låten toppar franska (japp, jag skrev inte fel) topplistor efter en europalansering.

Andreas Johnson gör det skitsnyggt med årets bästa låt? Definitiv radioplåga - igen. Går till final och kan gå långt även där. Mycket plagiatrykten? Och ja, jag måste hålla med Christer Björkman - kostymen var toksnygg.

Vilka som ska gå vidare låter jag er tippa.
Mina favoriter är i alla fall... Verona och Andreas Johnson.

För övrigt är Kristian Luuk fortsatt mysig som programledare.

Inga kommentarer: