22 mars 2007

Val.

Åh. Nu vill jag verkligen gå Journalist på Göteborgs Universitet.
Allting de sa lockade verkligen.
Det blir det jag satsar på.
Tror jag.

Det låter i och för sig intressant med Media och kommunikation också.
Men åh. Det här blir lite klurigt. Media och kommunikation börjar till hösten.
Journalist kan jag inte börja förrän nästa höst, eftersom jag måste gå ett år valfria kurser också. Nu blev det maffigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Grattis till MVG i svenska :). Själv håller jag på med en uppsats om "Den moderna människan". Usch. Tacka vet jag kemi :P.
Hur går det med ditt knä då?

Författaren sa...

RE sophie:
Åh, tack så mycket! Haha, jag är iaf glad att kemin är över. Hm, "Den moderna människan", det känns bekant på något vis. Tror att jag också skrivit något om det. Nåväl. Jorå, knäet mår bra och jag har fått tillstånd att springa! En månad före beräknat! Jag blev sjukt glad och sprang ett par kilometer i glädjerus! Hur går det själv? Vad har du gjort för operation? :)

Anonym sa...

Hallå eller. Jag kan upplysa er om att hela mitt nationella prov i svenska b, som jag hade i höstas, ägnades åt just den moderna människan. Jag avskyr den moderna människan. Något annat jag avskyr är eslutsångest inför hösten.

Författaren sa...

RE tc
Jaha, är det därifrån jag känner igen det? Då har jag ju inte alls skrivit om det, för jag behövde ju inte *skryter*. Åh, ja! Fast den försvann för mig i dag, turligt nog. Ska du resa som du hade tänkt dig? Eller vad händer för dig?