04 januari 2008

Bobbie på väg bort

GAIS skriver alltså inte något nytt kontrakt med Bobbie Friberg José de la Cruz. Istället sätts han upp på transferlistan för att man skall kunna få lite pengar för honom redan i januari. Han vill vidare och förra säsongen var Bobbie inte helt i fas. Även om han blev GAIS bäste målskytt på otroliga fyra kassar känns det som om man relativt lätt kan fylla det tomrum han eventuellt lämnar efter sig.

GAIS är villiga att lyssna på vad, enligt rykten, flertalet klubbar har att erbjuda för hans tjänster. Men GAIS är en klubb som inte säljer sig för vad som helst längre och jag tror mycket väl att vi kan få en extra miljon i kassan för unge herr Friberg. Men skall han någonstans skall han till Norge eller Danmark. Där finns det lite pengar för honom själv att tjäna och det vore det mest naturliga steget i utvecklingen.

Magnus Pehrsson har redan sagt och pratat om att det skall in två tre kantspelare till GAIS. Nya friska sådana som skall skapa ett helt annat djup i anfallsspelet har utlovats. Jag sitter på spänn varje dag för nya rykten men det är tyvärr rätt dött från GAIS sida. En eller två spelare av klass ville han ha och jag hade en liten förhoppning om att Abgar Barsom skulle vara på väg. Djurgårdare som de båda är. Men icke. Det är knappt fyra månader kvar till allsvensk start. Känns som om klockan tickar fort.

Inga kommentarer: