16 februari 2008

Hej allihop!

Det var som f-n.
Väldigt många har hittat hit det senaste dygnet och jag tror det beror på framförallt nedanstående inlägg om kentkonserten. Det behövs det i och för sig inte vara nobelpristagare för att lista ut.

GAIS vann med 2-0 mot Åtvidaberg. Super-Migen gjorde mål. Lundén gjorde en riktigt bra första halvlek, blev desto mer anonym i andra och brände en straff. Brassarna skötte sig mycket bra på topp och Morais gjorde säsongens första balja. Lille Mervan spelade fantastiskt på sin kant, offensivt sett - bra defensivt. Ante gjorde ingen besviken. Nicklasson och Ekong styrde. Lundgren missbedömde men var duktig. Dime idioträddar och revanscherar sig efter idiotmisstag (idiot är ett konstigt ord, som kan mena både positivt och negativt beroende på sammanhang). Levon var inte speciellt bra. Ashley Grimes övertygade mig med dubbelt så högt tempo som resten av gaisarna och trippelt så högt som de blå superettalirarna. Sammanfattat.

I kväll är det middag som gäller hos Sigrid. Lite Melodifestival och lite mys. Lasse Lindh och Andra Generationen till final, säger jag utan att ha hört bidragen. Carola och Andreas Johnson till fiaskoartad efterfest med en femteplats i bagaget. Heja.

Inga kommentarer: