12 februari 2008

Plötsligt händer det mycket

Ni får stå ut ett tag till me't. Men Christos Christoforidis skall vara på väg bort enligt GP. Efter vad jag har hört var GAIS succéforward från i höstas i dåligt skick efter juluppehållet, och jag förstår om Magnus Pehrsson inte vill handskas med mindre professionella spelare. Men att sälja honom nu? Känns fel. Men det är nog bara Christos av truppens forwards som kan vara någorlunda het på marknaden. Suma är usel. Memelli har inte bevisat något. Nye Daniel Morais Reis har inte hunnit bevisa något.

EDIT: Nu dementeras dock alltihop av sportchef Magnus Sköldmark via fotbollskanalen.se. Han skall inte bort är tydligt. Enligt Aftonbladet Zooms mätningar var det dock just svenskgreken som stod still/gick på planen mest av alla.

Länkar! Länkar! Här var det pinfärska länkar!

Och Bobbie Friberg José da Cruz (Sveriges fräckaste fotbollsnamn och världens fräckaste nästefter Bobby Zamora) skall, enligt fotbollskanalen.se, ha fått ett ultimatum som i och för sig är rätt på ett vis. Man kommer ändå inte få några pengar för honom om han inte skriver på kontrakt, så det lönar sig inte att låta honom visa upp sig. Men samtidigt säger Bobbie i intervjuer att han är mer motiverad än någonsin. Jag vill se honom i en mer naturlig position än mittback på lördag mot Åtvidaberg. Ytterback tillsammans med nye Levon kanske? Det låter högst intressant.

Friberg den yngre, Johan, är dessutom i väg på provspel i Norge. Han är inte önskad i GAIS inför den här säsongen och det känns kul om han får testa sina vingar i utlandet, om än i norska division II.

Dessutom är GAIS huvudnummer i Aftonbladets artikel om hur försäsongens träningar mer ter sig som forskningscentran än fotbollsplaner. Är det här någon kompensation för utebliven tid i teve?

Nu skall jag sätta mig framför teven och titta på kära Wallace & Gromit in the Curse of the Were-Rabbit. Skall bli kul. Och lingvistiken ligger ju kvar på skrivbordet, den lär inte springa i väg.

Inga kommentarer: