16 mars 2008

Frågestund

Jag ställer ju lite frågor hur som helst till er ibland. Så jag tänkte öppna mig själv för er. Helt och hållet. Ställ vilken fråga som helst och jag ska svara på den. Är det något ni undrar över? Dra er inte för de sjuka frågorna - jag har inte långt till skrattet. Ställ dem i kommentarsfältet. (Om ni nu är lite mer privata av er, så finns min mejladress inne på min profil här till höger.)

Kom igen nu, det är er tur!

Shoot.

18 kommentarer:

Marcus sa...

* Hur gammal var du när du insåg att du var dödlig?
* Om Pelle ger tre äpplen till Olle, hur många har då Kalle?
* Vilken är din favoritreklam?
* Har du någon gång imiterat Darth Vaders röst och flämtningar?
* Vilken är den bästa tv-serien någonsin?
* Om ett träd faller i skogen och ingen hör, låter det då?
* Om en Karlstadbo ramlar i skogen och ingen är där, bryr sig någon då?

Jag skriver fler om jag kommer på några. :o)

Författaren sa...

marcus
Jag älskar fantasifulla personer! Faktiskt!

*Har ett tydligt minne från första gången jag var rädd för att dö på riktigt, att försvinna från jorden, men jag kan inte minnas hur gammal jag var. Kanske sex? "Aah, men jag kanske inte får uppleva år 2000! (vilket ju var framtiden med robotar och allt, även 1994)" Inte ens nästa nyår kanske!" Mamma blev riktigt arg på mig. Förskolan var tydligen hemsk.

*Kalle är ovän med Pelle men pallar ett par stycken bakom ryggen på honom när Olle får sina äpplen. De är gröna utan massa vax. Goda tycker Kalle, för att förbjuden frukt alltid är roligare.

*Just nu har jag fallit lite för Gainomax-aporna. Överhuvudtaget vill jag att reklamen ska ha eftertänksamhet och en röd tråd. Själv föll jag hårt för Coca-Cola Zero-reklamen som pågick i ett par veckor innan man fick reda på vad det egentligen handlade om. Stor nyfikenhet väcker köplust. Tyvärr har det nu avtagit. De gamla Ahlgrens bilar-reklamerna var härliga.

*Minst en gång i månaden kommer jag på mig själv. Just nu är jag dock ofta Yoda. Answer these questions, I will. Johan Glans revolutionerade mitt Star Wars-tänkande. Jag ska ha Yoda som vigselförrättare.

*Är en sucker för Vänner, men det är ett alldeles för banalt svar. Så även Simpsons och Family Guy. Men du får nöja dig så länge.

*Om man skriver en blogg, ingen läser, finns man då? (jag läser din blogg, så du finns.)

*Är det Jönsson, Prestberg, Wallin eller Kåberg? I så fall nej.

"Pooptroop" sa...

har du någonsin fejkat en orgasm?

Författaren sa...

"pooptroop"
Jag har tänkt tanken en gång, men insett det omöjliga i det i tid. Haha!

Anonym sa...

vilket e de konstigaste stället du haft sex på och vad tänder du på hos tjejjer? och hur gammal var du när du förlorade oskulden och hur mångar har du haft sex med??? :P *kramis en hemlig läsare*

Författaren sa...

anonym
Well. Mamma läser detta antar jag, men det får hon la tåla.

Jag förlorade oskulden när jag var 17 bast. Väldigt nöjd med det på alla sätt och vis. Ett charmigt leende och jag tycker det är oerhört tändande om man kan vara sig själv fullt ut. Kunna skoja och snacka hur som helst. Låter sjukt diplomatiskt, men det är helt ärligt. Hellre gemensamma intressen än stora bröst. 3 stycken. Och så till det konstigaste stället. Med risk för att låta som en pedofil... En lekstuga. Vill inte veta vad Freud skulle säga om'et.

Anonym sa...

Det där med lekstugan fick mig att höja på ögonbrynen duvet.

1. Okej; Om du var tvungen att välja mellan mat eller sex, vad skulle du då välja?
Och ja, jag fick frågan från ett Vänner-avsnitt som jag såg idag.

2. And then? Uhm.. Hur i helvete hamnade ni i en lekstuga? Alltså.. EN LEKSTUGA. Kunde ni inte valt en toalett eller något? (Okej, jag vet att i stundens hetta är det nog inte så lätt... MEN EN LEKSTUGA? Dock känner jag att jag börjar upprepa mig nu.)

3. Varför skriver du inte mer i fotbollsbloggen? Den är trots allt mest intressant (tycker jag)

Great.

Författaren sa...

cass
Jo, mina ögonbryn höjs fortfarande faktiskt.
1. Men jösses. Mat eller sex? Alltså... Man kan ju inte leva utan mat, och om man inte lever så kan man inte ha sex. Mat är oändligt gott (om det är rätt mat). Sex är oändligt skönt (om det är "rätt" sex). Alltså, kan man inte få båda? Jag får kolla in det vänner-avsnittet.

2. Well, ja. Stundens hetta som sagt - det var den enda platsen där det inte fanns någon risk att störa någon. Överallt annars var redan upptaget! (Sedan ska det sägas att det är det enda konstiga stället jag har haft sex på också. "Tråkigt", eller hur?)

3. Åh, jo jag har egentligen ingen ursäkt. Det största problemet har varit att Blogger raderat de långa inlägg jag skrivit och då tappar man ju lusten. Men det kommer, en Allsvenska och hyperintressant avslutning av PL väntar ju.

Marcus sa...

Karlstadbo är Karlstadbo. Sedan kvittar det väl om det är en gris eller ko? Rimhumör, javisst. :o)

* Kommer du packa samman detta till ett underhållande inlägg?
* Ponera att du fick välja vilket land som helst att bo i, dock med följande regler; Du får bara lämna landet tillfälligt på resor eller liknande, alltså inte längre än mellan några dagar och någon månad. Du får inte heller ta med dig vilka du vill, de måste själva flytta dit av egen vilja och enbart om det är möjligt. Vilket land skulle du välja?
* Vilken är den stördaste fråga du fått?
* Vilken är den stördaste fråga du inte fått?
* Vilken frukt är coolast?
* Visste du att uttrycket "Ajjemen" är vanligast i Göteborgstrakten just nu? (Lämnar lucka för givet svar.. :oP)
* Skulle du ställa upp i Singing Bee på TV3 om du fick chansen? Motivering!
* Brukar du sitta och tycka att du är riktigt klipsk när du tittar på program som Postkodmiljonären och Jeopardy?
* Har du när du tittat på Så ska det låta försökt komma på låten före de tävlande, och ropar du i så fall ut det högt och nöjt inför de andra?
* Har du varit på Romelanda kyrkogård någon gång?
* Kanske Kareby Kyrkogård då?
* Vad sägs om Jörlanda Kyrkogård då?
* Fjällbacka Kyrkogård i alla fall?
* Vem är Tyskungen?
* Vad är meningen med livet? (*host*D.A.*harkel*)
* Börjar du få ont i fingrarna efter att ha svarat på alla frågor?

Ja, det var kvällens leverans.

Författaren sa...

marcus
Härligt!

* Jag ska försöka göra det till slut. Kanske en liten minibiografi eller så. Påskunderhållning istället för tentaplugg. Perfekt.

* Möjligtvis har du influerat mig - eller så är det Jonas Silverfisk - men Australien är galet lockande. Väder, människor och kultur. Det enda jag skulle sakna är den riktiga fotbollen, men Aussie Rules är inte helt fel heller.

* Nu i dag? Antagligen Pooptroops här ovan. I like.

* "Har du någonsin skrivit ett brev till Ronald McDonald och försökt få honom att bli din bästa vän?" (Jpod-fantaster hör av er!)

* Passionsfrukt. Gott och med det mest övertygande namnet.

* Ajjemen. (Men vad menar du egentligen med givet svar..?) Fast nej, det visste jag inte trots att jag har mina föraningar.

* Om jag slapp dansa under musiken och bita mig i läppen för att kunna le. Sjung(?) texten och vinn pengarna. Då är jag med. Och ja, jag tror att jag har en chans.

* Riktigt klipsk? Njae, men jag brukar försöka klara av frågorna på egen hand i alla fall. Tävla med de tävlande så att säga. Men nej, eftersom jag alltid tabbar mig efter en kort stund hinner jag aldrig bli riktigt klipsk.

* Försöker komma på låten före de tävlande, men jag skriker aldrig det rakt ut. De andra måste ju få en chans, måste ju få dem att tro att de är bättre än mig, eller?

* Nope.

* Never heard of.

* Nej, tyvärr.

* Vi pratade faktiskt om dig i fredags. Du var den som förde in oss (Andreas, Anton, du och jag) på Nazi-ICA och Eldorados Frans-kinapuffar. Nej, men allvarligt vet jag inte riktigt. Det känns bekant, men så insatt är jag tyvärr inte i Camilla Läckbergs litterära gestalter, även om många propsat på att jag skall läsa om dem.

* 42

* Njae, inte så ont som när jag skulle skruva upp en gammal leksak of mine förut i dag med en yttepytte skruvmejsel. Har fortfarande röda märken på fingrarna.

Anonym sa...

jag vart också förvånad över det där med lekstugan :P :O berätta mer!!! vi vill höra allt *fnizz*

Författaren sa...

anonym
Antingen för ni vänta ett tag på ett inlägg om'et. Eller så får ni ställa mer specifika frågor.

elin andersson sa...

haha, lekstuga micke?! jag håller nog med den anonyma, berätta mer! eller justja, specifikt ville du ha det..

var det skönt?

;)

Författaren sa...

elin andersson
Jorå, lekstuga. Detta kommer fälla mig i mina framtida anställningsundersökningar. Framförallt kommer jag aldrig kunna bli förskolelärare eller fritidspedagog. Ingen större förlust i och för sig.
Men jo, det var en oerhört het upplevelse. Hade väntat ett litet tag så allt var rätt upptrissat och förväntningarna blev höga. De infriades, om vi säger så.

Anonym sa...

HAHA skulle skriva att du bittert kommer ångra detta. l. näemn du har du några snygga kompisar om jag nu måste fråga nåt för att kommentera här ^^

Författaren sa...

vanda
Haha, ja. Men äh, det är kul att svara på frågor tycker jag.

Alla mina kompisar är snygga ju!

Marcus sa...

lagercrantz: Man tackar. ;oP Det blir nog en liten omgång frågor idag med. Mest för att jävlas lite med dig.

Författaren sa...

marcus
Varsågod! Nå, jag väntar med spänning!