12 maj 2008

Nu blir det vila för stämbanden

Efter matchen ropades spelarna in på arenan igen. Det kändes som om det vore SM-guld på gång. Nu blir det lång tid innan nästa hemmamatch, så jag får spara på stämbanden lite grann. Kan vara skönt för dem att få lite semester.

Men det var dagens uppladdning som var härligast tror jag. Det började redan på jobbkontoret, där jag skulle lämna in mitt brottsregister. J, min chef, drog in mig på sitt kontor och började slita av mig kläderna... Nja, okej. Inte riktigt så, men hon erbjöd mig ett till deltidsjobb för sommaren. Nu gäller det bara att hoppas att jag är god nog för dem. Jag håller hur som helst tummarna.

Ett par timmar innan matchen satte jag mig och laddade upp. Sällan känns det så underbart än när man sitter med solen stekandes i ansiktet, en lätt-Guinness i handen och Håkan sjungandes i öronen. Runt omkring mig, oändlig grönska och rakt framför mig en porlande fontän. I den snara framtiden skulle ju även fotboll spelas inför mina ögon. Så gott har jag nog inte mått på oerhört länge.

För övrigt får jag säga till er att boka in lördag den sjuttonde maj klockan 21. CSI och Brottskod: Försvunnen samarbetar för att lösa ett fall. Det börjar med CSI-avsnitt på Kanal 5 klockan 21:00 och fortsätter på SVT med Brottskod: Försvunnen klockan 22:00. Teve-historia skall skrivas. Missa inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja hoppa hit i god tid så du inte missar en sekund!

Författaren sa...

sis
Jorå, ska försöka komma i tid då.