29 maj 2008

Thailandresande chefer

Det kändes lite pinsamt i går när jag var ensam av alla i tentasalen (cirka 150 pers) som lämnade blankt. Men jag kunde verkligen inte svara på frågorna och det får bli en del sommarlektyr istället.

I personalmatsalen hade vi i dag ett antal gäster. Inbjudna av chefen och det snackades golf, fruar och båtar. Precis som man tänker sig när det är chefer. Hade jag haft kameran hade jag bett dem ställa upp sig på rad. Ett par stycken hade Thailandköpta fejkmärkeskläder i form av pikétröjor. Adidasmärken åt fel håll och hästar som mer ser ut som åsnor på Ralph Lauren-kopiorna. Inget ont i sig, det händer att jag köper "fejk" ibland. Så länge det inte ser ut som om de är just thailandköp. Och framförallt snackar jag inte skit om min eventuella fru för att verka macho inför de andra avdelningscheferna. Det är löjligt. Det var hur som helst roligt att iaktta dem från ett par meters håll. Vi satt helt tysta kring vårt bord och bara lyssnade och log mot varandra, blickarna som konfirmerades gång på gång. För övrigt har jag inget ont mot Thailand heller, men med tanke på att 300 000 resor gick dit från Sverige förra året, känns det något urvattnat?

Fick schemat för resten av sommaren i dag och det ser fullspäckat ut. Ruskigt kul, tycker jag. Pengar är välbehövliga.

Nu började Speed på sexan. Jag måste byta kanal snarast. Till vad som helst utom sexan, alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag rekommenderar femman kl 21.30...

Författaren sa...

sis
Jag följer ditt råd, typ.

Marcus sa...

Jag lämnade praktiskt taget blankt på min senaste tenta så vi är teh suxx0rs of teh 3nglish spreche. No worries, vi blir rika på annat sätt. :o)