14 juni 2006

Y viva España.

Det är ju lite trist att Strömberg ska få analysera precis så som jag också hade tänkt analysera. Nu tror ju alla ni, mina trogna, att jag skriver det Strömberg har sagt.

Men ja. Ukraina kommer inte upp till normal standard. Sjevtjenko kommer inte upp till någon standard alls. Han skulle inte platsa i ett juniorlag ens så som han spelade idag. Ser ut att vara allt för matchotränad för att Ukraina ska kunna komma upp till den standard man måste vara på om man skall gå vidare från gruppspelet.

Spanien gjorde en helgjuten insats. Har inte riktigt haft någon koll på Ramos i Real Madrid och då jag sett honom har han sett lite för omogen ut. En blivande storback, men med betoning på blivande. Idag spelade han otroligt bra. Puyol också, men han är alltid bra. Gör alltid sitt jobb.
Senna gjorde inte många fel. Men Spanien kommer inte få några fler värdemätare. Inte förrän i åttondelsfinalen och då möter man antingen Frankrike, Schweiz, Sydkorea eller Togo. Antagligen blir det Schweiz eller Sydkorea, för det är dessa två lag som kämpar om andra platsen i grupp G och Spanien kommer antagligen vinna sin grupp H.

Nu blir det till att göra mamma lycklig. De små tricken.
1. Dammsug på eget initiativ.
2. Ge henne en kram bara så där apropå och säg att man älskar henne.
3. Dammsug lite till.

Inga kommentarer: