14 juni 2006

VM-tipset dag 6.

Skit. Jäkla cp. Allt jag skrivit om dagens matcher gick förlorat. Bajs.
Får skriva om det.

Nåväl.

Jag tippar...

SPANIEN 4-2 UKRAINA
Ukraina kommer hänga med så länge Sjevtjenko finns på planen. Han är den som ska skapa chanser och självklart sätta dem. Spanien kommer antagligen vara ett strå vassare. Man har kanske äntligen lyckats få ett fungerande spel. Utan Raúl. Viktigt att poängtera att om man kan ta bort sin kanske största stjärna. och spela bättre efter det, så är man ett starkt lag.

TUNISIEN 0-0 SAUDI-ARABIEN
Alla fotbollsälskare kan byta kanal. Detta kommer inte vara en rolig match, inte på långa vägar. Jag vet inte riktigt varför, men jag har sett båda Tunisien och Saudi tidigare och dessa två mot varandra? Nej. Låter inte roligt. Vänta på Tyskland - Polen om ni ska se på fotboll ikväll.

TYSKLAND 2-0 POLEN
Ja, Polen åker på sin andra 2-0 förlust i detta VM. Man skärper tills sig något sedan Ecuadormatchen men inte tillräckligt. Tyskland gör vad man ska och ironiskt nog blir det polenfödda Klose och Podolski som avgör matchen för Tysklands fördel. Man bjuder publiken på lite återhållsam glädje, för tyskarna är inställda på att gå långt i VM. Starta förfesten med ett par öl, men plocka inte fram champagnen förrän efter den 9 juli.

Inga kommentarer: