13 juni 2006

VM-Tipset dag 5.

Måste poängtera att jag tippat före matcherna trots att Sydkorea - Togo nu spelat i 60 minuter.

SYDKOREA 2-1 TOGO
Togo har problem. Stora problem. Sämst rankat i VM och med fyra tränarbyten på de tre senaste dagarna. Struligt värre. Men jag tror inte att Sydkorea har samma energi som när man spelade på hemmaplan. Därför blir matchen relativt jämn men Sydkorea drar längsta strået.

FRANKRIKE 3-2 SCHWEIZ
Schweiz har inget dåligt lag inte. Underskattade av många tror jag. Dessutom vill man nog gärna snäppa Frankrike på näsan. Men Frankrike är för starka. Henry och Zidane drar ett stort lass dock. Om någon av dessa har en dålig dag försämras Frankrike avsevärt. Men deras lag är komplett, så när som på målvaktsplatsen. De vinner utan att övertyga.

BRASILIEN 3-2 KROATIEN
Favoriterna går in i VM. Det är inte en helt enkel match att börja med. Kroatien är disciplinerade och har allt att spela för. Brasilien har lekt sig igenom träningar och presskonferenserna innan VM. Man får inte tid att leka under matchen. Blir lite tagna på sängen och får det lite stressigt mot energiska kroater. Favoriterna vinner här med, men även dom utan att övertyga speciellt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Yeah micke! Du tippade en match helt rätt =P Grattis =P