29 augusti 2006

Humorafton.

Roligast ikväll.

• Tänka tillbaka på skoldagen och Chrill och Thomas. Tusan att man inte har en videokamera med sig överallt.

• Tänka tillbaka på när Anders och Chrill tog varsin stor tugga rå potatis. Anders kommentar var lugnt och sansat efteråt. "Den smakade sand"

• Laddade ned en podcast innehållandes en Yogaintruktionsvideo. Vad jag fick se var mjukbögporr. Eller något som kan liknas vid det åtminstone. En flintskallig man står iförd enbart vita, glänsande tights och gör konstiga, närmast juckande (FAKTISKT!) rörelser.
Riktigt längesedan jag skrattade så mycket.


Btw, dåligt av folk att klaga på Conan O'briens introsketch inför nattens Emmy-gala. Hur skulle han kunna veta att ett plan störtade samma dag? Gosh. skärpning kvällstidningar. Blir så trött på allt jäkla gnäll om sådant där. Visst, hade hela saken varit en parodi på olyckan, då hade även jag reagerat. Men nu handlade det om att göra narr av tv-serien Lost, jag är 99 % säker på att sketcherna skrevs och producerades för en tid sedan. Sorgligt, även om svenska tidningar inte själva kommenterat händelsen mer än att skriva om att NBC fått stark kritik mot inslaget. Men smaklöst, som Aftonbladet skriver i rubriken, det var det absolut inte. Humor, det var det dock.

HÄR är artikeln från Aftonbladet.
HÄR är introt med Conan O'brien.

1 kommentar:

Anonym sa...

Roligt att läsa att du har haft en kul dag;)