24 september 2006

Längesen.

Ja, jisses. Det här var längesen. Jag menar, att det var ett avbrott i mitt bloggande i denna utsträckning.
Har inte haft tid direkt. Jo, det hade jag i torsdags, men då var jag för trött.
I fredags var det arbete med Anton och Solle kring Magasin Lyran. Vilket betydde mer eller mindre intensivt arbete i sex(!?) timmar. Ja, det blev det nog faktiskt. Om man räknar att vi arbetade från 19 till 01. Jisses. Vi var duktiga små tomtar i spindelland.

I går blev det inte heller något. Utmattad och sjuk. Inte alls bra. Men nåväl. Har skaffat fram kurerande medel i form av 5 gram salva som kostade 103 fucking kronor. Ibland gillar man faktiskt inte medicinmonopolet.

Sedan kom Nina på besök och hon blev kvar över natten. Med vissa besvär.
Kollade Hombres och Fight Club. Hombres hade nog varit tusen gånger mer hormonstinn underhållning om den varit engelskspråkig. Tyvärr. Svensk thriller blir inte bra, med få undantag. Inte heller om Gunnvald är med på ett hörn.
Det plus som Gunnvald Larsson ger i Beckfilmerna försvinner snabbt då den dubbade tysken dyker upp i rutan. Då blir allt likgiltigt igen.
Nåväl. Fight Club var desto bättre. Sjuk. Men bättre. Gillar sjuka filmer. Det går att smaka av dem på ett annat sätt än rena hollywoodproduktioner. Men jag ska behöver nog se den en gång till.

Härligt av Daniel Kristiansson (heter han så? tror det..?), kommentatorn på TV4 i matchen mellan Sverige och Tjeckien [damer, vm-kval], att deklarera för oss alla vad alla tycker men aldrig säger egentligen: Värendsvallen i Växjö ser ut att vara urklippt från ett öststatsland i förfall. Det är oerhört trist att det finns oj, så många likadana idrottsarenor i Sverige som ser ut på liknande vis. Nåväl. Det är någon slags standard I guess.
Nu blev ju inte de borgliga styrande i Göteborgs kommun - alltså får vi nog inte se ett heltäckande tak på Nya Gamla Ullevi. Vilket är oerhört trist.

Nåväl. Man kan inte få allt. Nu måste jag kolla på TV-puckenfinal.
Göteborg möter Skåne.
Heja GBG.

Inga kommentarer: