20 oktober 2006

Läktare.

Hm. Ja.
Det blev ingen boxning på gympan.
Badminton istället.

Intressant diskussion GAIS och ÖIS supporterklubbar dragit igång. Gårdakvarnen, Grönsvart Göteborg och Makrillarna från GAIS och Balders Hage från Öis har gemensamt tagit fram ett öppet brev som skall få byggherrarna från Higabgruppen att bygga ståplats på en av långsidorna av Nya Gamla Ullevi. Precis såsom Gamla Ullevi idag.
IFK Göteborgs supportrar ställer sig inte bakom brevet och ställer sig således på ståplatsläktaren, planerad bakom mål på kortsidan. Det finns ju en anledning till varför teve sänder sina matcher från långsidan av planen. Skulle då de mest engagerade supportrarna bli nekade till att få se platsen på bästa möjliga plats, då kan mycket av läktarkulturen gå förlorad.
Jag är enormt imponerad av AIK:s klack på Råsunda som står bakom mål. Men tänk er om denna, med svenska mått mätt, gigantiska klack stått på en av långsidorna istället.
Tror man skulle häpna.
Att ha ståplats på långsidan och ge detta utrymme åt klacken ger supportrarna en större chans att bli den tolfte spelaren.

I övrigt är jag entusiastisk till arenan om den kommer se ut som på dessa bilder.

Nåväl.

Spelar in Lost in translation nu. Längtar efter att se den i morgon. Gillar att den går på SVT. Film med reklam är som... Ballerina utan nougatkräm.

Inga kommentarer: