Så. Nu har jag varit på min första NHL-match.
Riktigt spännande var det.
Vancouver Canucks gästade Minnesota Wild i Xcel Energy Center.

Knappt 19 000 åskådare.
Vancouver tog ledningen med 1-0 och 51 sekunder senare blev det 2-0. Knäpptyst i hela arenan. Men typ 14 sekunder från första periodens slut utbryter eufori, som dock tystas ned då domaren gör "wash-out-tecken" för att ogiltigförklara målet. Efter videogranskning döms dock mål och vi går till halvtidsvila med 2-1 i baken.
Pappa, jag och Greg går en vända runt i stadion, för att kolla läget. Oturligt nog låg Buffalo Wings-ståndet på andra sidan av arenan, vilket gjorde att vi inte orkade gå dit igen. Hm. En annan dag.
Andra perioden och Wilds tar ikapp ett mål och publiken skanderar "LET'S GO WI-ILD! *klapp klapp klapp*" Värsta soft.
Tredje perioden och Wild tar ledningen och visar att man verkligen vill vinna sin tionde match för året. Fortfarande obesegrade hemma. 4-2 och till slut får man in 5-2 4,2 sekunder från slutet. Faktiskt bakom målvakten Luongo, som tidigare varit uttagen från buren för att ge rum för en extra utespelare.