02 november 2006

Måste berätta.

Hah. Måste berätta om gårdagens kväll.

Vi kommer hem runt halv sju på kvällen och möts av Justi och Trina och deras kompisar som skall ut och spöka och locka till sig mängder med godis.
Okej, lite Halloween.
När vi bär in vår packning möts vi av musik och ljud tagna ur random skräckfilm. Greg har nämligen ställt ut sina trådlösa högtalare och satt på ljud från skrikande flickor, dundrande åska, smällande blixtar och män som får sina ben avsågade. Ungefär. Typ. Häftigt.

Och förresten. Det här är en merit som nog är ganska svårslagen.
Ni vet vår svenska supermodell och bystdrottning, Victoria Silvstedt... Ni har antagligen inte sett privata videofilmer från hennes student. Men det har jag, ska ni veta! Och på den tiden var hon grymt mycket sötare än vad hon är nu. Mammas kusin hade en liten romans med henne tydligen också.

Denne kusin kommer hit på lördag och har en fru just nu som jobbar som kock åt Tom Brady, som är världens bäste quarterback i amerikansk fotboll. Snacka om att världen är liten. Så sent som i förrgår satt jag och såg på när Brady krossade Minnesota Vikings, med sitt lag New England Patriots med 31-7. Då visste jag inget om banden till honom.
Världen. Är. Liten.

Nu ska vi spela lite texas hold'em så vi kan krossa familjen Dudziaks kompisar på fredagkväll. Mwhihi.

Inga kommentarer: