11 december 2006

Silly Season.

Det är lite intressant hur supportrarnas förhoppningar haussas otroligt inför en liten presskonferens.
I morgon klockan 14 kommer GAIS att hålla presskonferens på Gaisgården och nyförvärv kommer att presenteras. Antagligen blir det så att det är Henrik Dahl som är ett nyförvärv i och med att han inte fått någon ordentligt välkomnande.
En annan som också är säker (enligt artikel på Helsingborgs IF:s svenska fanssida) är Tobias Holmkvist. Han har skrivit på ett lånekontrakt med option på att bli köpt av GAIS om ett år. I och med att optionen är satt behöver GAIS inte betala mer för honom, även om han gör succé. Det känns bra. Kanske något man behövt med Keene, men då hade han antagligen inte skrivit på själv.

Sedan finns det andra spelare man vill ha.
Vad hände med Sheriff Suma som för ett par veckor sedan var bara ett par dagar från att skriva på för GAIS. Han är jag dock skeptisk till. Varför köpa en spelare som var bänknötare i Superettan?
Örgrytes högsta har också öppnat för att Ola Toivonen kan bli såld vilken dag som helst, trots vad man sagt tidigare. Det ska finnas intresse från Allsvenska klubbar och om nu GAIS Intresse AB involveras i det hela, kan det bli en win-win-situation som någon intelligent pratade om på ett av planken.
Makondele då? Han har man inte heller hört någonting om.
Gustav Andersson är också alltid lite på väg någonstans. Eller åtminstone i vissa huvuden.

Nåväl. Det verkar också vara rätt fastslaget att det endast är två spelare som presenteras i morgon. Men man kan alltid hoppas på en ordentlig överraskning. Sådana är alltid trevliga.

Inga kommentarer: