14 september 2007

FORSTA TRISTESSEN

Det ar inte sjukt kul att plugga pa universitetet har vi kommit fram till efter tva veckor. Man mots standigt av somniga ansikten. Syrefattiga klassrum och monotont inovande av fonetik gor inte livet roligare.

Hoppas pa att kvallen har nagot speciellt att erbjuda. Pubrunda ryktas det om igen. Just nu vill jag bara sova. Start vid Brighton Pier for att sedan fortsatta langt in pa natten. Ja, eller sa lange man orkar med tanke pa att vi har tankt att ga till Rothingdean imorgon klockan elva. Nagot som lar ta tva timmar eller sa. Men det lar finnas varldens godaste cream tea och scones med sylt och gradde dar. Ar nog vart ett besok. Dessutom finns da tid for fotografering av det otroligt vackra och boljande landskap sydostra England erbjuder. Universitetet ar inbaddat i grongula kullar och pa distans ser det ut som ett litet omstoppat barn i sin trygga sang.

Nej. Nu aker jag hem och ater middag med min tant. Och sover en stund. Sedan kan det garna fa bli en fortsattning pa min och Hannas olprovning.

Inga kommentarer: