06 oktober 2008

Det gick vägen trots allt

Det blev aldrig riktigt nervöst under matchens gång. Tidigt ett noll på ett riktig sketnick från Björn Andersson via Fredrik Lundgren via en norrköpingspelare via målvakten och stolpen in i mål.

Matchens höjdpunkter var dock GAIS åtta(!) raka hörnor när Kenneth Gustafsson och Wanderson dödade matchen in på stopptid. Kenneth petar till Wanderson som skjuter bollen på IFK:are som styr bollen till ny hörna. Och igen. Och igen. Och igen. Den totala hörnstatistiken blev alltså 3-16 i göteborgarnas favör. Vackert.

Alltsammans som gaisklacken vackert sjunger vår egna version av Håkans hitlåt.

Här har ni GAIS ifrån Göteborg
Atleterna från Gårda
Vi maler ned allt motstånd
Här har ni GAIS ifrån Göteborg

4 kommentarer:

Eriksson Erika sa...

Heja Gais! Tur att någons dag slutade väl i alla fall..

Anonym sa...

Mr M!
Jag tror att du måste sluta lyssna på din magkänsla. Vad jag har märkt har den inte stämt särskilt mycket på senaste tiden när du funderar på GAIS. Eller så kanske du har en negativ magkänsla bara för att det alltid ska gå tvärtom? Är det ditt knep?

Marcus sa...

GAIS-inlägg? Nej nej. Ska det vara sport ska det vara hockey. Och annars ska du skriva om annat, slutdiskuterat om det. För andra inlägg är skiten.

And therewith basta.

Författaren sa...

eriksson erika
Jag är helt säker på att du gladdes lite åt gaissegern i alla fall

anonym
Men! Nu lär ju Gudarna lägga om strategin? Det är precis så jag jobbar. Dålig magkänsla (även om den är ganska god) är lika med gaisseger. Magkänslan inför Halmstad hemma var förhållandevis god - det gick ju åt skogen. Men nu avslöjade du mig.

marcus
Du, gaisinläggen kommer vi inte ifrån. Sorry, mate. Men kanske, kanske kan det bli lite hockey. Men annat är också på gång. Massa på gång.