29 maj 2006

Veckans saker. 21.

Veckans...

grej. Innebandy-VM-guld. För sjätte gången i följd vinner Sverige VM. Sverige har aldrig förlorat en VM-match. Vilket betyder att man vunnit alla sex VM. Fast i år gjorde man första poängförlusten. Mot Schweiz.

babe. Kiera Knightley. Antingen är det bara för att hon spelar fotboll och har förbaskat snygg mage. Eller så är hon rätt söt också. För att vara britt helt klart!

besök. Kusin Sofia. Mycket trevligt måste jag säga, och dessutom inte alls så händelsefattigt som jag befarade att det skulle bli. Hade ju evenemangsmästare Nina på besök för det mesta.

överraskning. Jag gick frivilligt på basket i fredags. IGEN! Sigrid spelade i Basketfestivalen, och någon match var man ju tvungen att titta på. Tyvärr fanns inte tid för fler, se nedan.

sysselsättning. Satt och uppdaterade Göteborg Cup-websidan. Fick därför knappt någon tid för att göra någonting annat i helgen. Därför kunde jag bland annat inte springa runt i baskethallar.

spänning. VM-finalen i Innebandy. Sverige vann till slut. Men det efter att ha legat under med 0-3, kommit igen till 3-3, tappat till 3-5, vänt till 6-5, tappat ledningen men till slut vunnit i sudden death med 7-6. Det är spänning. Heja Sverige.

fiasko. Sverige - Finland i fotboll. 0-0 och värdelöst spel. Inför 25000 på Ullevi. Stackare som inte stannade hemma. Fanns ingenting att glädjas åt. Inte fick man se Zlatan heller. Pengarna tillbaka tack!, Lagrell och co!


Att hålla ögonen på nästa vecka.
• Kemiprov på tisdag.
• Mattearbetesinlämning på tisdag.
• Analys av naturalistisk bok i svenska på tisdag.
• Hvitfeldtskas studentdag på torsdag.
• Sverige - Chile i fotboll på fredag.

1 kommentar:

Anonym sa...

De va trevligt att se dig i en baskethall.. måste ha känts skumt att kolla på en sport med tak över huvudet;)