20 september 2006

Håltimma.

Sitter hemma på håltimman. Orkade inte stanna kvar. Seg i kroppen och smärta i halsen.
Filmkunskapen kändes lagomt givande idag.
Efter att ha sett Star Wars i förrgår och dessförinnan läst en analys av den, var vi nu tvungna att skriva en egen analys. Försökte komma ihåg vad som stod i boken skriva det med egna ord. Nåväl. Går säkert bra.
Gillar läxan dock. Se på Filmkrönikan i morgon kväll på SVT2. Mysigt.

Hittade Anton på väg mot Norra och styrde mina steg likt han mot Kapellplatsen för att åka hem en stund. Ja, jag undrar vad oddset är på att han försover sig eller inte kommer till fysiken.

Apropå odds är det GAIS i kväll. Möjligtvis med Roland Nilsson i truppen. Han hade ju lovat att inte spela fler matcher nu. Inte i Allsvenskan i alla fall, men han fortsätter likväl träna med laget, träningsnarkoman som han är.
Ingen som svarar när GAIS.se vill få en trupp till matchen, alltså finns ingen uppställning på hemsidan tyvärr, och jag förstår att det tisslas och tasslas lite extra. Oerhört viktig match i kväll. Vinner Halmstad går de förbi oss med en poäng och vi ligger på sista platsen ovanför kvalstrecket. Riskabelt att förlora i dag alltså. Keene är avstängd. Jói är avstängd. Jonte Berg är avstängd. Helvete. Vem återstår på topp då? Lennart? Fy fan.
Näe. Nu hoppas vi på seger gubbar. Skulle betyda för jäkla mycket. Men det allra största avbräcket, enligt mig är Mattias Östbergs skada. Med honom kvar på planen mot Hammarby hade vi vunnit. Positiva tankar.

Måste fixa pass idag också. Det blir ett besök hos farbror polisen efter fysiklektionen. Åka tian hem. Ovanligt.

Inga kommentarer: